LOGSTOR ansætter viceadm. direktør

For at styrke den fortsatte vækst på det europæiske marked og understøtte virksomhedens igangværende globale ekspansion ansætter LOGSTOR viceadministrerende direktør.

1. december 2011 tiltræder Ole Arenfeldt Jensen som viceadministrerende direktør i LOGSTOR Koncernen. Han får samtidig forretnings¬ansvaret for LOGSTOR's europæiske District Energy division.

Ole Arenfeldt indsættes desuden som administrerende direktør i det danske LOGSTOR A/S, hvor Ole Arenfeldt erstatter koncernchef Preben Tolstrup, der forsætter som bestyrelsesformand i selskabet. Ole Arenfeldt, der vil komme til at arbejde med base fra virksomhedens hovedkontor i Løgstør, indtræder i koncern¬direktionen.

Ole Arenfeldt kommer fra en stilling som administrerende direktør i plastrørsproducenten Nordisk Wavin A/S og medbringer erfaringer, der komplementerer LOGSTOR koncernen på adskillige områder, herunder det at være leverandør af infrastrukturprodukter til det europæiske marked.

- Der er mange fælles træk mellem LOGSTOR og Wavin, og det er oplagt at jeg kan bruge min erfaring direkte til i tæt samarbejde med LOGSTOR's organisation at forstærke LOGSTOR's position på det vigtige europæiske marked, siger Ole Arenfeldt.

Tidligere på året er gennemført en organisationsændring, der havde til formål at simplificere og tilpasse strukturen for LOGSTOR's forretningsområder, fjernvarme, fjernkøling, industri og marine samt olie & gas til bedre at matche den globale udvikling og efterspørgsel. I dag er der således etableret fire uafhængige, regionale District Energy divisioner for henholdsvis Europa, Asien, Mellemøsten & Afrika og for resten af verden med fokus på særligt interessante vækstmarkeder. Endelig er virksomhedens globale Olie & Gas aktiviteter samlet i en femte selvstændig forretningsdivision med hele verden som indsatsområde.


Seneste nyt

fra Nordjylland