Løgstør får en ny hal

 Løgstør får en ny hal

Løgstør Idrætsforening får 2 millioner fra Lokale- og Anlægsfonden til en ny lethal.

Løgstør får i fremtiden glæde af en ny hal. En såkaldt lethal. Det er kommet i stand, efter Løgstår Idrætsforening har fået to millioner fra Lokale- og Anlægsfonden.

En lethal er en hal uden opvarmnings- og badefaciliteter, og derfor kan den laves for et langt mindre beløb end en rigtig hal.
Hallen bliver opført ved Løgstør Skole. Lethallen er tænkt som første led i en større udbygningsplan for området med flere idrætshaller og en svømmehal.

- Det er Løgstør Idrætsforenings opfattelse, at etableringen af en sådan lethal vil have en positiv afsmittende virkning på områdets aktivitetsmuligheder, og det er ganske givet sikkert, at lethallen vil være medvirkende til, at der udvikles nye og interessante fritidsaktiviteter. Betydningen for foreningerne i området bliver en kraftig aktivitetsudvidelse især i de perioder, hvor vejret ikke lige er helt optimalt. Lethallen vil gennem sin multifunktionalitet og integration med Løgstør Skole, fremadrettet, blive et godt samlingspunkt for det sociale samvær og blive en naturlig overgang mellem skole og fritid, skriver formand for Løgstør Idrætsforening, Johnny Larsen, i en pressemeddelelse.


Seneste nyt

fra Nordjylland