LOGSTOR flytter produktion til Løgstør

Produktionen i Fredericia lukker, og dele af produktionen flyttes til hovedkvarteret i Løgstør.

LOGSTOR har tirsdag morgen informeret sine ansatte om, at Fredericia-fabrikkens produktion relateret til olie- og gassektoren vil blive overflyttet til andre LOGSTOR-fabrikker. Dele af produktionen vil blive flyttet til hovedkvarteret i Løgstør, mens andre dele vil blive flyttet ud i det voksende globale marked.

LOGSTOR vil beholde Fredericia-basen som et vigtigt kompetencecenter for olie og gas, fjernenergi og service samt nogle af koncernens øvrige funktioner.

- Vores nærhedsstrategi er et nødvendigt skridt for virksomheden, da det vil øge effektiviteten af LOGSTORs produktionskapacitet og dermed støtte en fortsat vækst inden for olie- og gassektoren. Vi servicerer kontrakter i fjerne dele af verden som Asien og Canada, og logistikken af vores produkter udgør en udfordring. For at sikre en fortsat vækst i virksomheden er det derfor nødvendigt at være tæt på vores markeder, siger COO Ole Arenfeldt Jensen og fortsætter:

- Restruktureringen har været nødvendig, men vores hovedkvarter forbliver i Danmark, og vi har investeret betragteligt i at skabe et produktionssite i verdensklasse i Løgstør. Vi forventer, at vores site i Løgstør vil fortsætte med at vokse som vores hovedkvarter, da Norden forbliver en meget vigtig region for LOGSTOR.

Omstruktureringen vil påvirke omkring 90 medarbejdere i Fredericia.
- Vi er fuldt ud klar over, at dette er en meget svær situation for dem, og vi er nu ved at se nærmere på mulighederne for at kunne tilbyde overflytninger til nogle af LOGSTORs andre sites, herunder vores hovedkvarter i Løgstør. Det er dog endnu for tidligt at kunne give specifikke detaljer, siger Ole Arenfeldt Jensen.

Det ventes dog ikke, at flytningen af produktionen vil skabe mærkbart flere arbejdspladser hos LOGSTOR i Løgstør.


Seneste nyt

fra Nordjylland