Løgstørhelvede snart slut

Rigid kontrol af byens bilister vil snart være fortid, hvis det står til borgmesteren i Vesthimmerlands kommune.

Jævnlige og meget nidkære kontrolbesøg er hvad de handelsdrivende på strøget i Løgstør har været vidne til. Det er Parkeringskontrol Nord der står for at kontrollere byens p-pladser, noget de gør i mindste detalje.

- De gør jo deres arbejde og lever op til den kontrakt de har med kommunen, det kan man jo ikke være utilfreds med. Men vi er mange der er overraskede over, hvor ofte de er her og hvor meget i detaljer de går. Det er vigtigt, at der er tidsbegrænset parkering, men både kontrol og skiltning kunne være bedre, vi skal jo ikke skræmme kunderne væk, siger Anni Myrup der er formand for handelstadsforeningen i Løgstør.

Parkeringskontrol Nord er tidligere blevet kritiseret for at være lidt for gode til deres arbejde. Således har både Hjørring, Brønderslev og Frederikshavn kommuner opsagt samarbejdet med selskabet. Så langt har borgmesteren i Vesthimmerland dog ikke tænkt sig at gå.

- Jeg har hørt om flere udfordringer som den i Løgstør, og det er naturligvis beklageligt, men Parkeringskontrol Nord lever jo blot op til deres kontrakt. Men nu vil vi tage et møde med dem, og så se om vi kan få reguleret den aftale vi har med dem, sådan at den ikke bliver til gene for byerne og dem der bruger p-pladserne, siger borgmester Knud Christensen (Konservative) til TV2 Nord.


Seneste nyt

fra Nordjylland