Logvin trækker i spillertrøjen

Tanja Logvin stopper som cheftræner for Vendsyssel Håndbold og bliver i stedet spiller igen. Foto: Christell Maria Iversen

Vendsyssel Håndbolds cheftræner bliver nu en del af spillertruppen.

Inden denne sæson tiltrådte Tanja Logvin som cheftræner for det nyoprykkede 1. divisionshold, Vendsyssel Håndbold. INden da have hun rollen som spillende assistenttræner i klubben, og nu vender østrigske Tanja Logvin tilbage på banen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

- Jeg har et stykke tid haft lysten til at komme til at spille igen, og føler at jeg kan bidrage med flere ting på banen, derfor er det glædeligt at klubben jeg er blevet enige herom. Nu skal jeg bare i træningstøjet, og jeg glæder mig meget, siger Tanja Logvin.

Både Logvin og klubben har ønsket, at hun igen skal spille håndbold, og beslutningen betyder, at Tanja Logvin dermed træder helt ud af trænerteamet. Det skyldes, at hendes arbejde samt rollen som træner for klubbens U18-hold og nu også opgaverne som spiller krlver så meget tid, at der ikke også er overskud til at stå som en del af trænerteamet for 1. divisionsholdet.

Trænerstaben styrkes nu i stedet med en rutineret herre i form af Peter Laigaard, som træder ind i trænerteamet med det samme.

- Da klubben kontaktede mig om denne udfordring var jeg ikke sen til at sige ja. Det er et spændende hold, Vendsyssel har sammensat, og jeg har set alle hjemmekampene, så føler mig godt klædt på til udfordringen. Vendsyssel har samtidig en dygtig og kompetent stab omkring holdet som jeg glæder mig meget til at arbejde sammen med. Nu skal vi lige lære hinanden at kende og så handler det om at komme i arbejdstøjet og så ud på banen og give den gas, siger Peter Laigaard.

Flere nyheder fra TV2 Nord