Lokalopgør i Superligaen er udsolgt

Nord Energi Arena i Hjørring bliver helt fyldt, når AaB og Vendsyssel FF mødes mandag aften i sæsonens første store lokalopgør.

Der har været stor interesse for at komme og heppe, når Vendsyssel FF tager imod AaB for første gang i Superligaen.

Nord Energi Arena i Hjørring har plads til 6000 tilskuere, og fredag lød meldingen, at der var 128 billetter tilbage. Allerede på det tidspunkt var de 1200 pladser på udebaneafsnittet udsolgt, ligesom der heller ikke var flere siddepladser tilbage på tribunen.

AaBs cheftræner, Morten Wieghorst, glæder sig over et udsolgt lokalopgør.

- Det bliver fantastisk med mange tilskuere på lægterne. Vi forventer et intenst lokalopgør mod Vendsyssel FF, der har fået en flot entre i Superligaen med to flotte sejre, siger Morten Wieghorst.

Fredag luftede Vendsyssel FFs pressechef, Dennis Sørensen, også sin glæde over den store interesse.

- Vi er begejstrede for, at der er så stor interesse for os som Superligaklub, og vi håber, vi kan give alle en god oplevelse. Vi forventer, at de fleste kommer for at bakke op om os, men vi ved også godt, at mange af tilskuerne muligvis har et ben i begge lejre, fordi de har været vant til at bakke op om AaB, sagde Dennes Sørensen fredag.

AaB og Vendsyssel FF har mødt hinanden seks gange tidligere – fire gange i Danmarksturneringen og to gange i den danske pokalturnering.

Kampen spilles på Nord Energi Arena mandag klokken 19, og nåede du ikke at få billetter, kan du se den på TV3 Sport.


Seneste nyt

fra Nordjylland