Lokalpolitiker holder fingrene fra Løkke

 Lokalpolitiker holder fingrene fra Løkke

Venstres Keld Emil Damsgaard vil ikke bruge Lars Løkke Rasmussen som trækplaster, når han stiller op til kommunalvalget i Hjørring Kommune.

Når de næste ugers valgkamp til kommunalvalget ruller af sted, så har Keld Emil Damsgaard (Venstre) ikke tænkt sig at bruge sin partileder Lars Løkke Rasmussen som trækplaster. Det skriver Ugebrevet A4.

Keld Emil Damsgaard sidder lige nu i kommunalbestyrelsen, og han genopstiller ved det kommende valg. Han mener, at valgkampen skal have lokalpolitik i centrum, og så frygter han, at partiformanden kan komme til at koste Venstre stemmer på grund af den omdiskuterede sag om rejseudgifter.

- Det er en møgirriterende sag og ikke ret klogt af Lars Løkke, lad mig sige det sådan. Man kan jo godt tale om rettigheder, men i politik må man også tale om pligter og moral. Og der er man nødt til at opføre sig som forventet og ikke sådan, at det kan få en uheldig afsmitning på os. Jeg er bange for, at den her sag kan ramme os til kommunalvalget, siger Keld Emil Damsgaard.

- Partiet har jo egentlig klaret sig godt ved at ligge på ryggen i lang tid - undskyld udtrykket - og har ikke været i vælten med sådan nogle møgsager før nu. Og jeg er rigtigt godt irriteret over det. Når man som os byrådsmedlemmer ligger vandret for at støtte partiet i valgkampe til Folketinget, har vi sådan set også behov for en ganske begrænset støtte den anden vej og ro i båden, men ikke engang det, er lykkedes, siger kommunalpolitikeren.

Venstremanden håber nu, at Lars Løkke Rasmussen får afsluttet sagen inden søndag, så valgkampen til kommunalvalget kan blive fri for debat om bilag og rejseudgifter.

- Vi kan alle sammen lave fejl, og der skal også være plads til, at en partileder kan komme galt af sted. Men en partileder skal bare ikke komme galt af sted ret tit, siger Keld Emil Damsgaard til Ugebrevet A4.


Seneste nyt

fra Nordjylland