Lommetyve løs og personer på tage til karneval

Nordjyllands Politi advarer om lommetyve og fulde personer på byens tage.

Nordjyllands Politi har fået meldinger om, at der skulle være lommetyve løs i byen. Politiet har dog ikke pågrebet nogen af disse tyve på fersk gerning.

- Vi kan kun anbefale, at man holder sine ting tæt til kroppen, for eksempel i en lukket lomme, så man ikke frister de svage sjæle, der måtte være på spil under karnevallet, siger Poul Severinsen, fra Nordjyllands Politi.

Ellers har der været melding om personer, som bevægede sig rundt på hustagene på Vesterbro i Aalborg.

- Vi havde også nogen tidligere på dagen, der befandt sig på taget af en svømmehal. Lad være. Det er farligt, og vi vil nødig have den festlige dag ødelagt af en alvorlig faldulykke, lyder det fra vicepolitiinspektøren.

- Vi kan godt mærke, at folk nu er blevet en smule mere berusede, og så får vi jo lidt mere travlt med at opløse slagsmål og køre ud og afhøre karnevalsdeltagere, der føler sig forurettet," siger Poul Severinsen, der dog understreger, at den nuværende situation ikke rokker ved det overordnede øjebliksbillede: Nemlig at karnevallet i Aalborg omkring kokken 15.00 forløber fredeligt og roligt.

Man kan følge Nordjyllands Politi på Twitter, hvor der løbende udsendes meldinger i forbindelse med karnevallet. Politiet benytter sig af disse hashtags: #politidk og #aalborgkarneval

Flere nyheder fra TV2 Nord