Lone Sondrup trækker sig fra politik

Venstres gruppeformand meddeler, at hun forlader politik efter kommunalvalget i 2013. Det sker efter hendes parti i går valgte Tina Nedergaard som Venstres borgmesterkandidat.

Venstres gruppeformand i Mariagerfjord Kommune, Lone Sondrup, indstiller sin politiske karriere efter kommunalvalget i 2013. Det meddeler hun dagen efter hendes parti valgte den tidligere minister, Tina Nedergaard, som partiets borgmesterkandidat.

- Jeg gjorde det op med mig selv, da jeg stillede op til posten som borgmesterkandidat for lang tid siden. Det er meget naturligt for mig at sige nu, at så var det dét, siger Lone Sondrup til TV2/Nord.

Lone Sondrup fik mandag aften 31 stemmer mod Tina Nedergaards 78. Og partifældernes fravalg er den direkte årsag til hendes farvel til politik. Og selvom hun ærgrer sig over nederlaget, så accepterer hun alligevel valget af Tina Nedergaard.

- Selvfølgelig ville jeg hellere have fortsat, ellers var jeg jo ikke stillet op, men nu vil de have en anden i front, og det er jo en demokratisk proces, så det er helt fint, siger Lone Sondrup.


Seneste nyt

fra Nordjylland