Lopper på havnen: Nordjyderne flokkes til marked i Aalborg

Tøj og bolignips til spotpris. Jagten på et godt loppefund er noget, der kan lokke nordjyderne på gaden.

Der var masser af folk på Aalborgs havnefront på en halvlun sommer søndag. De mange sælgere solgte alt fra aflagt tøj til smykker og vaser.

- Sidste gang var jeg hernede og sælge nogle ting, men det gik ikke sådan helt som forventet, fortæller Louise Mortensen, der denne gang havde købt en plakat med et kort over aalborg.

Loppemarkedet "Lopper på Havnen" har udviklet sig til en vaskeægte trend. Og der var noget for enhver smag i de mere end 100 stande, der i dagens anledning havde fundet vej til havnefronten. 

- Jeg har købt en lampe til min datter, så hun lige kunen bruge i sit kollegieværelse. Hun synes, det var et godt køb, jeg lavde der til halvandenhundrede kroner, fortæller Torben Petersen, der er på markedet for anden gang i år.

Det er fjerde gang i år, at der er lopper på havnen. Første gang i år var 2. april. Siden har der været marked på havnefronten én gang om måneden. Hvis ikke man har nået at finde sit næste loppefund, kan det nåes endnu. Der er nemlig marked igen både den 6. august og den 3. september. 

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland