Lortecross-trainer skal til Thisted

Familien Christiansen fik lavet et viralt hit, da de satte deres crosstrainer til salg på nettet med en noget alternativ salgstekst fyldt med hårde ord og sarkasme.

I Hobro sidder Michael Christiansen med 2.600 kroner i lommen. Pengene har han fået for familiens gamle crosstrainer, som han satte til salg på Gul & Gratis i fredags med en noget alternativ annoncetekst:

Lortecrosstrainer sælges!!!

Lortecrosstrainer sælges (Kettler XTR1). Er kun blevet i dårligere form af at bruge den - og endnu dårligere form af ikke at bruge den. Håndtagene duer ikke - de bevæger sig hver deres vej. Iøvrigt kan man ikke stå stille på den, mens man bruger armene. Sad også engang fast i den med mit skæg. Kom og hent den og aflevér 3.000 kr i symbolsk afståelsessum. Jeg blev engang ribbet og flået for 7.000 kr for den. Så for at du ikke skal føle dig snydt, smider jeg to Faxe Kondi oveni, så du helt sikkert får en god kondi. Defekt pulsbælte medfølger. Viser altid 200+ - også når jeg ligger halvdød på gulvet ved siden af efter endnu et poledanceforsøg med et af håndtagene. Lydløs, bortset fra din egen paniske stønnen og uhæmmede hiven efter vejret. Reklamationer modtages ikke efter køb...slet ikke på at din form ikke blev bedre efter monsterkøbet.

- Jeg skrev teksten for sjov fredag eftermiddag sammen med min ni-årige datter og delte annoncen på min egen Facebook-side. Jeg havde slet ikke tænkt på, at den kunne gå viralt, griner Michael Christiansen, mens han ser crosstraineren køre ud af indkørslen på en trailer med retning mod Thisted.

Fredag aften begyndte der så småt at ske noget. For der blev Gul & Gratis-annoncen delt af Jan Hammer fra Rigtige Mænd-udsendelserne. Og så gik det stærkt.

- Lørdag eksploderede det. Det væltede ind med delinger, synes godt om'er og der kom mange bud. Over 18.000 har været inde at se annoncen på Gul & Gratis, og på Facebook er opslaget set mere end 120.000 gange, fortæller en overrasket Michael Christiansen.

Han endte med at sælge crosstraineren for 2.600 kroner. Og hans salgstalent har fået et morsomt efterspil.

- Nu er folk begyndt at kontakte os for at høre, om vi også kan skrive en sjov annoncetekst til dem. Min kones veninde er ivrig for at jeg også skal sælge deres crosstrainer.

Se Jan Hammers opslag, der fik interessen til at eksplodere


Seneste nyt

fra Nordjylland