Lucas Bjerregaard missede sejr

Lucas Bjerregaard havde adskillige muligheder for at vinde Willis Masters, men marginaler og et par dårlige slag kostede ham sejren.

En føring på to slag før sidste runde var ikke nok for Lucas Bjerregaard i forsøget på at krone en flot sæson med en ECCO Tour sejr ved Willis Masters.

Bjerregaard holdt sig ellers fremme dagen lang, og en par på hul 18 var nok for danskeren. Desværre missede han green i højre side, og på den tricky green formåede han ikke at redde sin par. Dermed lå han i samlet fem under par side om side med svenske Jonathan Åhgren, og der måtte ekstra huller til.

På de første to ompilshuller var der fordel Lucas Bjerregaard, men på tredje omspilshul gik det galt. Begge spillere missede green, men hvor Åhgren chippede ind til en sikker par, formåede Lucas ikke at komme ind og få sin par. Dermed sejrede Jonathan Åhgren ved Willis Masters.

Lucas Bjerregaard var langt fra eneste skuffede dansker i Kokkedal fredag eftermiddag. Jeff Winther kom fra morgenstunden ud som lyn og torden og med fire birdies på de første fem huller, nåede han en periode helt op på førstepladsen. Bogeys på samtlige fire sidste huller betød dog, at den hårdt kæmpende Winther måtte nøjes med en delt femteplads i to under par.


Seneste nyt

fra Nordjylland