Lucy Mardou fra X-factor vender hjem til Thy

Foto: Bruno Stagsted

I fredags tog hun Danmark med storm i DR's store X-factor finaleshow. Nu vender hun hjem til Thy for at blive hyldet for sin flotte andenplads.

Lucy Mardou fra Thy kom på en flot andenplads i fredags til DR's store underholdningsshow X-factor, hvor hele Danmark så med. På lørdag den 5. april vender Lucy hjem til Thy for at give koncert på Storetorv i Thisted.

- Vi er rigtig glade for, at Lucy Mardou har sat Thy på landkortet med sit talent. Lucy synger fantastisk, og det er flot, at hun kom så langt. Vi har i Thisted Kommune et blomsterende kulturliv, hvor talenterne har mulighed for at blomstre til vores kulturarrangementer, fortæller borgmester Lene Kjelgaard Jensen, som glæder sig til at byde Lucy velkommen hjem og ønske tillykke med den flotte andenplads på lørdag.

- Vi håber, at se mange til koncerten på lørdag, hvor vi kan hylde Lucy's flotte optrædener fra X-factor og nyde hendes gode musik, slutter Lene Kjelgaard Jensen.

Thisted Kommune har i samarbejde med Thisted Handels- og Industriforening arrangeret koncerten med Lucy Mardou på Storetorv på lørdag den 5. april kl. 11.30. Efter koncerten uddeler Lucy autografer på Storetorv.

Flere nyheder fra TV2 Nord