Lukket skiftergasboring er godt for boligsalget

Boligejere nær den nu lukkede skifergasboring ved Dybvad kan ånde lettet op. Huspriserne er ikke længere i fare for at falde.

Der er godt nyt til boligejere, der bor nær den lukkede skiftergasboring, og som har haft lyst til at sælge deres bolig. Hvis boringerne efter skiftergas havde været permanente, så havde det nemlig betyder lavere priser på husene i området.

Men nu har Totalt indstillet al boring i området, og det betyder, at boligejere med salgsplaner og boligkøbere i området kan ånde lettet op. Sådan lyder det fra ejendomsmæglerkæden Home.

Mange lokale borgere har været bekymret for, hvad en udvinding af skifergas ville betyde for miljøet i lokalområdet, og mange har samtidig været bekymrede for, hvordan boringen ville påvirke værdien af deres ejendomme.

Med rette, vurderer relationschef i Home Mads Ellegaard:

-Der er ingen tvivl om, at naboer, der giver miljø-, syns-, lugt eller støjgener - for eksempel vindmøller og motorveje - reducerer antallet af interesserede købere til en bolig, og det vil ofte betyde en lavere salgspris, siger Home-chefen.

Ifølge boligsiden.dk er der i skrivende stund 18 boliger til salg i postnummeret 9352 Dybvad


Seneste nyt

fra Nordjylland