Luksusgenbrug er tidens trend

I Aalborg har et ungt par med stor succes åbnet op for Tøjstory. En butik, der er fyldt med dyre mærker til en billig pris.

Massevis af mærkevarer. Malene Birger, Margit Brandt, Burberry, Louis Vuitton og Mulberry.

24-årige Isabella Holmgaard åbnede for fire måneder siden butikken Tøjstory på Boulevarden i Aalborg sammen med sin kæreste.

- Jeg fik idéen, fordi jeg gerne ville sælge meget af det lækre tøj, som jeg ikke brugte længere. Så klagede jeg til min kæreste Theis over, at det tog så lang tid over nettet, og så besluttede vi os for, at vi skulle åbne en butik sammen. For som han sagde, så måtte der være mange andre piger, der også gerne ville sælge deres tøj, fortæller Isabella Holmgaard.

Det er luksusgenbrug, der sælges i butikken. Konceptet er nemt og enkelt. Hvis du har alt for mange fejlkøb eller bare alt for meget tøj, så kan du sælge det til Tøjstory.

- For at det skal køre rundt for os økonomisk, så får de, der kommer ind med tøj, 40 procent af salgsprisen, når varen er solgt i butikken, og vi får så resten, forklarer Isabella Holmgaard.

Luksusgenbrug er blevet et hit over alt i Danmark. Butikken i Aalborg har også på kort tid fået et fast kundesegment.

- Jeg finder så mange smukke ting her i butikken. Det er blevet min yndlingsbutik, siger pensionist Jette Bang.

- Og som studerende kan jeg få råd til mere af det tøj, som jeg virkelig gerne vil gå i. For eksempel Burberry. Det havde jeg slet ikke haft råd til, hvis det ikke var fordi, det var genbrug, fortæller Astrid Hedeberg Møller.

Isabella Holmgaard og kæresten er blevet så vilde med forretningslivet og konceptet, at de har planer om at åbne en Tøjstory i Aarhus i løbet af i år.

Se mere om Tøjstory i udsendelsen torsdag aften klokken 22.20.


Seneste nyt

fra Nordjylland