Lutter nordjyske sejre

Mathias Wichmann var blandt AaBs målscorere i udesejren mod AC Horsens. Foto: Allan Storkborg

AaB, Hjørring og Hobro vandt alle deres kampe og sikrede derfor Nordjylland en flot fodboldsøndag.

Unge Kasper Kusk sørgede med to mål på en halv time for, at Europa League-deltagerne fra Horsens fik en svær kamp på hjemmebane. AaB vandt samlet 4-1 over AC Horsens.

Og der var endnu mere succes for Nordjylland i de sydligere regioner. Hobro IK fulgte nemlig op på den flotte sæsonstart med en sejr på 2-1 over Viborg FF. Fisker Jensen stod for begge de nordjyske mål.

Men også på hjemmebane blev der hentet en nordjysk sejr. FC Hjørring havde besøg af superliganedrykkerne fra HB Køge. Og her måtte sjællenderne vende tomhændet hjem efter Ramonn Olsen havde bragt Hjørring foran i 1. halvleg.

Det var derfor en flot fodboldsøndag for de nordjyske hold. De tre sejre resulterede i, at Hjørring nu ligger som nummer 6 i 1. division, mens Hobro ligger til oprykning, kun to point fra Lyngby på 1. pladsen. AaBs sejr over Horsens bringer dem op på en delt 3. plads - en plads, der vil sikre europæisk fodbold næste år. AaB kan dog blive overhalet, da der stadig mangler at blive spillet tre kampe i denne runde af Superligaen.

Flere nyheder fra TV2 Nord