Lykkeriddere falbyder sig til AaB

De danske Superliga-klubber bliver som aldrig før tilbudt uopfordret arbejdskraft fra nær og fjern. I AaB oplever sportsdirektør, Lynge Jakobsen også stigningen.

Lynge Jakobsen erkender, at stakken af dvd'er og listen af mail med uopfordrede henvendelser fra fodboldspillere er blevet længere i de senere år.

- Der kommer mange mail fra især de mere eksotiske lande, hvor en spiller skriver og fortæller om sig selv og sin karriere og vil tilbyde sin arbejdskraft. Men de fleste uopfordrede henvendelser er fra agenter og rådgivere, og det er altså svært at nå at se det hele. Vores cheftræner Kent Nielsen ser de fleste dvd'er, men meget materiale er fra spillere, der ifølge dem selv kan spille syv positioner perfekt og lige præcis af alle klubber i verden drømmer om AaB. Pænt sagt er der som regel ikke så forfærdeligt meget hold i det, siger Lynge Jakobsen til sporten.dk.

Som sportsdirektør foretrækker han at være opsøgende i sit arbejde med at skaffe nye spillere til Nordjylland i stedet for at sidde og vente på den uopfordrede jobansøgning. Fordi arbejdet ganske enkelt kræver en målrettet indsats frem for med lukkede øjne at vælge en lotto-bon i bunken på skrivebordet.


Seneste nyt

fra Nordjylland