Lynge Jakobsen: Ny træner haster ikke

Tirsdag tog AaB hul på forberedelserne til forårssæsonen. I spidsen for superligaholdet står stadig træner Erik Hamrén, men til sommer forlader han klubben til fordel for norske Rosenborg. Lige nu har AaB dog ikke travlt med at finde en ny

Selvom januarkulden stadig bider, trak AaB-spillerne i dag i træningstøjet og løb på græs til årets første udendørs træningspas. Kulden til trods, så ligger det nordjyske hold lunt i tabellen på en førsteplads med FCK lige i hælene.

Resten af sæsonen står Erik Hamrén i spidsen for førerholdet, men når sæsonen er slut, skal en ny træner være chef for fodboldholdet. Men det haster ikke ifølge klubbens sportsdirektør.

- Jeg er i det, der hedder afklaringsfasen, hvor jeg forsøger at finde et felt af trænere, og så prøver vi at finde den der passer os bedst," siger Lynge Jakobsen.

Allerede nu har der været flere rygter om kommende trænere. Seneste bud er den tidligere landsholdsspiller Morten Wieghorst. Sportsdirektøren afviser dog at kommentere fremtidige bud.

- Den eneste, der kommer til at afgøre, hvem der skal være træner, det er mig. Og det går jeg stille og roligt og finder ud af, hvem der er den klogest, at indstille til bestyrelsen, skal være ny træner i AaB", siger han til TV2/NORD.


Seneste nyt

fra Nordjylland