Lynge vil gøre truppen bredere

AaB's trup skal ikke have tilgang af individuelle stærke spillere, men i stedet skal der hentes spillere, som kan gøre truppen bredere.

AaB's sportsdirektør Lynge Jakobsen kan efter en trist afslutning på Superliga sæsonen gøre status på sæsonen og forsøge at se fremad mod næste sæson.

Lynge Jakobsens plan er, at truppen ikke nødvendigvis skal have spillere, som kan gå direkte ind og forstærke, men i stedet skal truppen gøres bredere. 

- Jeg tror ikke man skal forvente, at vi tager spillere ind, der som udgangspunkt forstærker vores klub, men mere i forhold til vi gør den bredere, siger Lynge Jakobsen. 

Men lige som det kan lade sig gøre at tabe 5-0 til SønderjyskE, så kan man også sætte nok så mange planer i gang. Derfor forventer Lynge Jakobsen også, at der skal hentes stærke spillere, hvis klubben skal sige farvel til både Nicklas Helenius og Lukas Andersen.

- Jeg har svært ved at forestille mig, at begge to er væk. Og hvis de er det, så er der den konsekvens, at vi så skal hente spillere ind oppefra som jeg ellers har sagt, at vi ikke ville gøre, siger Lynge Jakobsen.

TV2/Nord besøgte AaB under dagens træning. Se reaktioner fra både Kent Nielsen, Lynge Jakobsen og Nicklas Helenius i vores udsendelse klokken 19.30.


Seneste nyt

fra Nordjylland