Lynscoring sendte AaB på sejrskurs i Randers

Efter kun to minutters spil var AaB foran mod Randers - og så var kursen mod sejr sat.

AaB hentede mandag eftermiddag deres første sejr i Superligaens nedrykningsspil hjem, da de på udebane mod Randers vandt 2-0.

Sejren blev grundlagt efter blot to minutters spil, da Tom van Weert på en assist fra debutanten Lukas Klitten fik headet bolden i mål.

Målet blev starten på en første halvlev, der var totalt domineret af AaB og kampen mindede i lange perioder om de to holds sidste opgør hvor AaB efter en tidlig føring endte med at tabe 2-1 til Randers.

Anderledes positivt gik det dog i dag, for selvom kronjyderne efter pausen løb på banen med fornyet energi og tro på projektet, var det AaB der udbyggede føringen.

Manden bag AaB'ernes andet mål var den altid farlige Lucas Andersen. Han modtog i kampens 69. minut en stikning fra Frederik Børsting. Andersen udspiller herefter Carlgren i Randers-målet og sætter sikkert bolden ind til 2-0, der også bliver kampens resultat.