Lyskryds stadig ude af drift: Giver køproblemer

Det store lyskryds ved Universitetsboulevarden er blevet ødelagt, og det manglende trafiklys giver derfor i øjeblikket køproblemer.

Signalanlægget, der styrer trafiklyset i det store kryds på Universitetsboulevarden/Th. Sauers Vej ved Sohngårdsholmsvej, er blevet ødelagt på grund af ombygningen af stoppestederne ved krydset.

Derfor er trafikken desværre voldsomt udfordret og giver køproblemer.

Det oplyser By- og Landskabsforvaltningen i Aalborg Kommune i en pressemeddelelse.

Kommunen arbejder på at løse udfordringen hurtigst muligt, men indtil problemer bliver løst og trafiklyset igen virker, vil der desværre være kortere tid med grønt lys end normalt. 

Ombygning af busstoppesteder

Aalborg Kommune er for tiden igang med at ombygge stoppestederne på Universitetsboulevarden ved Lidl som led i anlægsarbejdet med den nye Plusbus-forbindelse fra Vestbyen til det nye Universitetshospital. 

Som led i ombygningen er nogel detektorer, der styrer trafiklyset i det store kryds, blevet ødelagt. Det betyder derfor, at bilister i dette kryds oplever køproblemer. 

Opdatering: Stadig ikke fikset

Opdateret torsdag den 5. september klokken 14:10

By- og Landskabsforvaltningen i Aalborg Kommune oplyser til TV2 Nord, at lyskrydset ikke er lavet, og at man derfor skal forvente ekkstra trafik omkring krydset torsdag.

- Det er desværre ikke blevet udbedret endnu. Vi har vores entreprenør til at se på, hvad vi kan gøre i en midlertidig periode. Vi håber helt klart, at det går stærkt, men vi kan ikke sige noget præcis tidspunkt lige nu, siger Niels Thorup Andersen, der er ingeniør hos kommunen, til TV2 Nord.


Seneste nyt

fra Nordjylland