Mål-Pål i spil til det norske landshold

26-årige Pål Kirkevold er et skridt tættere på sin drøm at få debut på det norske landshold. Tirsdag sættes den endelige trup.

Knap var kampen fløjtet af efter Hobro IK's suveræne 4-0-sejr over FC Nordsjælland søndag eftermiddag, før sportschef Jens Hammer Sørensen stod klar med endnu en god nyhed: Angriber og mål-aficionado Pål Alexander Kirkevold er for første gang udtaget til bruttotruppen på det norske landshold, som skal spille to testkampe i november.

- Vi har det fra det norske fodboldslandshold selv, men om han klarer den endelige udtagelse, som foregår på tirsdag, kan vi ikke sige noget om nu, siger Daniel Lindemann Jakobsen, presseansvarlig i Hobro IK til TV2 Nord. 

Den foreløbige udtagelse kommer efter en særdeles god periode for Pål Kirkevold i den danske Superliga. Søndag eftermiddag gav han endnu en opvisning og scorede for tiende kamp i træk til 1-0 på DS Arena mod ligaens nummer to. En stime, der da også har resulteret i en særlig "Pål=Mål"-trøje, som Hobro IK har til salg på klubbens hjemmeside.

Det er dog ikke første gang, Pål Kirkevold nævnes i forbindelse med det norske landshold. Det har længe været den 26-årige angribers store drøm at få debut i nationalfarverne, men da der skulle sættes en trup i september, blev han vraget til fordel for andre spillere. 

Om det lykkes for Kirkevold at skaffe sig en plads i nettotruppen, vides først tirsdag, hvor et endnu ukendt antal spillere skal skæres fra bruttotruppen.


Seneste nyt

fra Nordjylland