Målrigt opgør giver sejr til Frederikshavn White Hawks

Det blev en vaskeægte målfest, da Frederikshavn White Hawks tirsdag var på besøg i Odense.

Kort før nytår tabte Frederikshavn White Hawks 2-3, efter kampen blev afgjort på straffeslag. Den disciplin har White Hawks' spillere muligvis trænet på mellem jul og nytår, for da de tirsdag aften var i kamp mod Odense Bulldogs kunne de trække sej sejrrigt ud af konkurrencen.

Straffeslag blev nødvendigt, da de tre perioder af ordinær spilletid var endt uafgjort. Hele otte gange blev der scoret i opgøret, så den ordinære spilletid og ekstra tid endte 4-4.

Frederikshavn White Hawks startede ellers kampen som lyn og torden. Allerede i første periode formåede de nemlig at komme foran med hele 0-3.

I anden periode var det dog Odense Bulldogs, der fik overhånden. Med to scoringer bragte de spænding tilbage i opgøret.

Med stillingen 2-3 gik de to hold ind i den tredje og sidste periode af den ordinære spilletid. Her formåede Odense Bulldogs at udligne til 3-3.

Kort efter bragt Odense White Hawks sig endnu engang foran, da Anthony Deluca scorede til 3-4, da der var under fem minutter tilbage af opgøret.

Men endnu engang nåede Odense Bulldogs at udligne. Da der manglede under et minut af kampen, var stillingen 4-4 og kampen gik i forlænget spilletid.

Den forlængede spilletid endte målløst, og derfor skulle kampen afgøres i straffeslag. Her holdt White Hawks-spillerne hovedet koldt, og de kunne derfor køre hjem fra Odense med en sejr i bagagen.