Mads Justesen: Jeg kommer aldrig til at slippe Hobro

En Hobro-legende takker til sommer af på banen, men Mads Justesen afviser ikke, at han fortsætter i Hobro i en anden rolle.

Mads Justesen har sparket gang i sit sidste halvår som professionel fodboldspiller i Hobro. Legenden, der har stået fast i Hobros forsvar i 14 år, takker til sommer af, men Mads Justesen slipper ikke Hobro helt.

- Jeg kommer aldrig til at slippe Hobro. Hobro vil altid være en del af mig, og hvor stor en funktion jeg har, eller hvor meget jeg er her, eller ikke er her, det er så, hvad det er, siger Mads Justesen.

Fodboldspiller, gymnasielærer og landmand. Mads Justesen har mange roller, og han kan måske snart tilføje endnu en titel til cv'et. Mads Justesen afviser nemlig ikke, at han vil fortsætte i Hobro, selvom han har parkeret de professionelle fodboldstøvler.

- Jeg er begyndt at tænke over, hvilke muligheder der kan byde sig, og hvad der kunne være spændende at arbejde med fremover, så ja tankerne de er der, siger fodboldspilleren.

Mads Justesen har mange karrierebolde i luften udover fodbolden. Lige nu har han nemlig orlov fra sit job som gymnasielærer, og derudover driver Mads Justesen en gård med omkring 200 kvæg.

Her kan du se hele interviewet med den afgående legende.

 

Seneste nyt

fra Nordjylland