Mads Justesen stopper job i Hobro

Den tidligere Hobro IK-profil stopper på posten som salgschef efter bare et halvt år. - Jeg har brug for en pause fra Hobro IK, siger han.

Før sommerferien lagde han støvlerne på hylden efter 14 år i Superliga-klubben. Og efter sommerferien tiltrådte han som salgschef i Hobro IK. 

- Vi er rigtig glade for, at vi kan præsentere Mads Justesen som klubbens nye salgschef. Mads har været en frontfigur for klubben gennem mange år og har den vej igennem opbygget mange stærke og positive relationer, som er vigtige at have, når man arbejder med salg, lød det i april fra bestyrelsesformand i Hobro IK A/S, Lars Kühnel.

quote Jeg kan mærke, at jeg lige nu har brug for en pause fra Hobro IK

Mads Justesen

I dag har klubben og Mads Justesen så meldt ud, at deres veje skilles. 

- Jeg har været rigtig glad for jobbet som salgschef og de udfordringer, der har fulgt med. Jeg har fundet ud af, at jeg også har kompetencer udenfor kridtstregerne i en fodboldklub, men jeg kan mærke, at jeg lige nu har brug for en pause fra Hobro IK, som har været en stor del af mit liv i rigtig mange år, fortæller Mads Justesen om beslutningen på Hobro IKs hjemmeside. 

Bestyrelsesformand i Hobro IK A/S, Lars Kühnel, ærgrer sig over beslutningen.
 
- Det er med vemod, at vi har modtaget Mads’ opsigelse. Mads har gjort et fremragende stykke arbejde som salgschef i Hobro IK, og han har været en fantastisk ambassadør for klubben, ligesom han også var det som spiller. Vi er kede af Mads’ beslutning, men vi respekterer den og ønsker ham held og lykke i fremtiden, udtaler bestyrelsesformand i Hobro IK A/S, Lars Kühnel.
 
Selvom klubben tror på, at man også spiller i Superligaen næste sæson, så har bestyrelsen i samråd med det øvrige personale besluttet at afvente ansættelsen af en ny salgschef til tidligst efter indeværende sæson, forklarer formanden.

Mads Justesen ønsker ikke at uddybe sin beslutning overfor TV2 Nord, meddeler han kortfattet.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland