Grimme tilråb i Jomfru Ane Gade: To mænd anholdt for ukvemsord mod betjente

Patruljerne i Jomfru Ane Gade er vant til at lidt af hvert, men vil ikke finde sig i alt. Det fandt to unge mænd ud af, natten til søndag.

Der er grænser for, hvad en politipatrulje vil lægge øre til – selv i Jomfru Ane Gade.

Natten til søndag, klokken 03.22, måtte en patrulje i Aalborg berømte festgade skride ind over for to spirituspåvirkede unge mænd, der med en række ukvemsord svinede betjentene til.

- Skrid hjem, I grimme pansersvin, indledte en af de unge mænd med at råbe efter betjentene, inden den anden (begge årgang 1996) også ville blande sig med ukvemsord. Det ender med at begge bliver anholdt og bragt til detentionen, hvor de får lov at sove rusen ud, fortæller vagthavende ved Nordjyllands Politi, Torben Larsen.

- Det sker ind imellem, at patruljerne må skride ind over for særligt grimme tilråb. Vi tager det mere seriøst, når det foregår et sted, hvor der er andre, der hører det, som her i Jomfru Ane Gade. Så går det også ud over den offentlige ro og orden, omend det i et vist omfang også er individuelt, hvor meget man som patrulje vil lægge øre til,” siger Torben Larsen, vagthavende ved Nordjyllands Politi.

De to unge mænd, der stammer fra henholdsvis Farsø og Brønderslev, skal i henhold til ordensbekendtgørelsen afhøres søndag, når de er istand til det. Begge står til bødestraf.

Beruset påkørsel i Brønderslev

Selvom Nordjylland Politi generelt beretter om en rolig og almindelig weekend, måtte man tidligt søndag morgen også anholde en 31-årig mand fra Jerslev efter en påkørsel i Brønderslev.

Den 31-årige fører af bilen havde påkørt en parkeret bil, ganske givet fordi han var for spirituspåvirket til at føre bilen ordentligt.

Det viste sig, at den anholdte spiritusbilist allerede havde fået frakendt kørekortet – og ikke siden erhvervet sig et nyt.

Den 31-årige kan nu se frem til et retsligt efterspil, fortæller Nordjyllands Politi.


Seneste nyt

fra Nordjylland