Serie af indbrud i fritidshuse opklaret: To mænd fra Brønderslev-området anholdt

Tyvene er varetægtsfængslet i tre uger. Udover flere indbrud er mændene også sigtet for hæleri og besiddelse af narkotika.

Nordjyllands Politi fik onsdag fingrene i to formodede indbrudstyve fra Brønderslev - efter længere tids efterforskning.

Betjentene mistænker de to mænd på 23 og 31 år for at stå bag flere indbrud i en række fritidshuse. Kriminalitet, mændene nu sigtes for.

quote Jeg er tilfreds med, at vi har opnået et gennembrud i vores efterforskning af en større indbrudssag og fået to mistænkte varetægtsfængslet for omfattende indbruds-kriminalitet.

Mikkel Brügmann, politikommissær, Nordjyllands Politi

Anholdelserne kom i hus, efter politiet ransagede seks adresser omkring Brønderslev. Her fandt man tyvekoster fra flere indbrud, der kunne sættes i forbindelse med de to mænd. 

- Jeg er tilfreds med, at vi har opnået et gennembrud i vores efterforskning af en større indbrudssag og fået to mistænkte varetægtsfængslet for omfattende indbruds-kriminalitet, skriver lederen af politiets efterforskning, politikommissær Mikkel Brügmann, i en pressemeddelelse. 

I forbindelse med ransagningerne blev der hos en 54-årig mand fundet 30 gram amfetamin. En 22-årig mand var i besiddelse af en mindre mængde hash. 

En tredje mand på 29 år blev sigtet for hæleri, da han havde designermøbler, han ikke kunne redegøre for.

De to mænd blev torsdag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Hjørring. Her blev de varetægtsfængslet i tre uger, mens politiet efterforsker indbrudssagerne yderligere.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland