To mænd sigtet for grov vold er varetægtsfængslet i fire uger

To mænd er onsdag blevet varetægtsfængslet i fire uger, efter de tirsdag meldte sig selv i en sag om et overfald på åben gade i april i år.

Fire ugers varetægtsfængsling er det onsdag blevet til for to mænd på henholdsvis 18 og 22 år efter et grundlovsforhør ved Retten i Aalborg, hvor de var sigtet for at have begået grov vold. 

Mændene var blevet efterlyst af Nordjyllands Politi i forbindelse med et overfald, og derfor havde de tirsdag meldt sig selv. Voldsepisoden fandt ifølge politiet sted den 21. april ud for Aalborghus Gymnasium på Th. Sauersvej, hvor de to sigtede sammen med flere andre overfaldt en 46-årig mand.

Manden blev slået og sparket og stukket flere gange med en skarp genstand. Nordjyllands Politi mener ikke, at der er nogen forbindelse mellem overfaldsmændene og den 46-årige.

Begge sigtede nægtede sig skyldige i sigtelsen ved onsdagens grundlovsforhør. Det blev holdt for lukkede døre, da politiet formoder, at de ikke var alene om overfaldet, så af hensyn til den videre efterforskning har det ikke været muligt at få flere kommentarer til sagen. 

Begge mænd har kæret kendelsen til landsretten.

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland