Magasin vil skabe 100 nye job i Aalborg

Når Magasin til foråret 2018 slår dørene op til sit nye 8000 kvadratmeter store varehus, vil det betyde flere end 100 nye job, og det vil ikke kun være detailhandelen, der får et løft.

Magasin har allerede 1500 mennesker på lønningslisten over hele Danmark. Men fra foråret 2018 skal der lægges mere end 100 til det tal, når endnu en forretning bliver åbnet i Aalborg.

Og det får Danmarks største stormagasin til allerede nu at sætte nogle ord på, hvad det er for nogle medarbejdere, der skal bruges. Ambitionerne for Magasin Aalborgs serviceniveau og kundeoplevelse er nemlig tårnhøje - det skal blive en forretning af international klasse, lover HR-direktør Thor Palmhøj. 

- Personlig betjening, et højt serviceniveau og kontakten til kunderne er – og har altid været – alfa og omega i Magasin, og derfor er medarbejderne så vigtige. De er vores direkte link til kunderne, og med de mange services og forskellige brands, der kommer til at være i forretningen i Aalborg, kræver det bare en masse dedikerede medarbejdere, og dem skal vi finde mere end 100 af, siger Thor Palmhøj.

Magasin Aalborg rykker mere eller mindre i sine "gamle lokaler" i Aalborg og bliver en del af Friis Shoppingcenter. De mere end 100 nye jobs i Magasin Aalborg kommer til at dække en bred vifte af jobfunktioner i forretningen, blandt andet personlige shoppere og medarbejdere til salg og ledelse.

Når stormagasinet, der oprindeligt har rødder i det jyske, vender tilbage til Aalborg, så er det ikke bare et standardkoncept der rulles ud. Det nye Magasin Aalborg skal tilpasses byen, som den er i dag.

- Vi vil rigtig gerne vise at vi er et helt andet sted end for 11 år siden, og selv om vi selvfølgelig går ydmygt til opgaven, så er vores mål at slå fast, at vi har det, der skal til for at gøre noget særligt for kunderne, siger Thor Palmhøj.

De første henvendelser om job fra interesserede aalborgensere er allerede strømmet ind, fortæller HR-direktøren. Men man må væbne sig lidt med tålmodighed og følge med på magasin.dk og på LinkedIn, hvor jobannoncerne vil blive slået op.


Seneste nyt

fra Nordjylland