Magnetvirksomhed løb med sejren

Vinderen af iværksætterkonkurrencen i Mariagerfjord Kommune blev magnetvirksomheden Sintex.

Dommerne lagde i deres afgørelse vægt på at Sintex med udviklingen af deres nye magnet stod meget stærkt på markedet.

- De har udviklet en højteknologisk magnet til Grundfos' pumper, og den har den styrke at den er højteknologisk. Det er altså ikke bare noget man kan lave efter med det samme. Andre pumpefirmaer, de skal først skaffe den samme højteknologiske viden som de har i virksomheden, og det har vi en tiltro til, at det ikke sker lige med det samme, siger Finn Kjærdam, rektor på Aalborg Universitet og medlem af dommerpanelet i Tag Fat til TV2/NORD.

Netop det, at produktionen af magneterne stadig foregår i Hobro, mener virksomheden selv er nøglen til at de vandt prisen.

- Vores produktion inspirerer os til at innoverer. Uden den produktion så har vi ikke den innovation som vi har i dag, siger udviklingschef Peter Kjeldsteen fra Sintex til TV2/NORD.

Virksomheden holder dog lidt igen med at fejre sejren.

- Vi er lige i dag tager den stille og rolig. Vi er lige nu i gang med at re-certificere vores ISO system, så vi skal nok ikke have for meget champagne i dag, siger udviklingschef Peter Kjeldsteen fra Sintex.

Ud over at Sintex nu er videre i Tag Fat konkurrencen fik de en ekstra pris på kr.: 10.000,- fra det lokale erhvervsråd.


Seneste nyt

fra Nordjylland