Magnus Cort blev otter ved DM

Concordiarytteren opnåede et tilfredsstillende resultat ved et drivvådt DM-linieløb.

I sit første DM som seniorrytter kørte Team Concordias Magnus Cort sig ind i top 10. Den 19-årige rytter kom i mål som nummer otte i søndagens linieløb efter en våd og blæsende dag på den hårde rute ved Hammel.

Undervejs hentede Magnus Cort, i samarbejde med Saxo Banks Michael Mørkøv, et tremandsudbrud, der var kommet af sted tidligt i løbet. Men senere blev feltet sprængt i stykker, og til sidst kunne unge Magnus Cort ikke længere følge med de forreste ryttere, heriblandt den senere vinder Sebastian Lander og Saxo Banks Nicki Sørensen, som kom ind på en andenplads.

Team Concodias sportsdirektør Thomas Riber-Sellebjerg var efter løbet tilfreds med sine ryttere. Ud over Magnus Corts 8. plads blev Morten Øllegaard nummer 13 og Mikkel Mortensen nummer 15. Yderligere fuldførte Nikola Aistrup og Andreas Rosenberg trods punkteringer sent i løbet. Kun 36 af de 116 startende ryttere fuldførte det krævende løb.

- Jeg synes vores indsats ved dette DM viser, at vi har en bred og stærk trup. Unge Magnus Cort er førsteårs senior og han formår at køre lige op med de professionelle. Det er virkelig stærkt og særdeles imponerende. Vi får trods alt 5 mand hjem og da vores svenske ryttere har deltaget i det svenske mesterskab i dag, ville vores bredde blive endnu mere markant, hvis de havde været deltagere i løbet, siger Thomas Riber-Sellebjerg.

Han håber at han en af de kommende dage kan få den forløsende meddelelse om, at Team Concordia Forsikring Himmerland er udtaget til Post Danmark Rundt.