Målhelten Duncan fyldt med selvtillid

Morten Duncan Rasmussen reddede et point til AaB i 3-3 kampen mod FCN og strutter nu af selvtillid.

AaB kæmpede sig tilbage i bunddramaet mod FC Nordsjælland via to scoringer af Morten Duncan Rasmussen. Dermed scorede han for tredje kamp i streg, hvilket fylder angriberen med selvtillid.

- Hvis du kender mig, så har jeg også selvtillid, når jeg brænder. Men ja, som angriber er det jo fantastisk at score, så det giver en masse selvtillid, siger Morten Duncan Rasmussen.

Han er glad for det ene point set i lyset af, at AaB var bagud både 0-2 og 2-3, men ærgrer sig samtidig over den dårlige præstation i første halvleg.

- Vi spiller en rigtig dårlig første halvleg, som vi hver især er skuffede over. På den anden side er vi glade for, at vi trods alt kommer tilbage og får et point efter at have været bagud 0-2 og 2-3, siger den dobbelte målscorer.

Også AaB's cheftræner Kent Nielsen glæder sig over, at Aalborgenserne kan tage et point med hjem.

- Vi spiller en rigtig dårlig første halvleg. Der mangler energi, og vi laver en masse tekniske fejl.

- Vi får den værst tænkelige start, hvorefter vi alligevel får rejst os. Jeg må rose spillerne for at finde ressourcer på en dag, som ikke så ud til at være vores, siger Kent Nielsen.

Han har samtidig store roser til sin offensiv, der sørgede for tre vigtige scoringer.

- Duncans første mål er et rigtigt angribermål. Angrebsmæssigt har vi fået gang i det, og vi har nogle dygtige afsluttere. Vi lavede nogle gode mål i dag, siger cheftræneren.