Mand antastede børn: 10-årige piger blev befølt på bagdele og lår

Det var på legepladsen her, pigerne blev udsat for blufærdighedskrænkelse. Pigerne har forklaret til politiet, at de befandt sig i skibet, da manden antastede dem. Foto: Kanal Frederikshavn

På en legeplads i Frederikshavn forsøgte en mand at knappe bukserne op på en 10-årig pige.

En mand befølte to piger på bagdele og lår og forsøgte at knappe bukserne op på den ene. Episoden fandt sted tirsdag eftermiddag. Det skriver Kanal Frederikshavn. 

De to piger er 10 år og befandt sig på en legeplads på Randersgade i Frederikshavn. Pigerne stak af fra stedet og løb hjem og fortalte deres forældre om episoden. Derefter blev det anmeldt til politiet.

- Vi har blandt andet talt med en voksen, som for nylig har oplevet noget tilsvarende i samme område. Hende skal vi tale mere med i morgen, oplyser politikommissær Carsten Kjær, daglig leder af beredskabet i Patruljecenter Frederikshavn, til Kanal Frederikshavn.

Manden, der udsatte pigerne for blufærdighedskrænkelse, talte gebrokkent dansk, og pigerne beskriver ham desuden som yngre, mørklødet med kort, sort hår.

Politiet modtager meget gerne henvendelser fra folk, der kan vide noget. Det er ifølge Carsten Kjær afgørende med mere konkret information.

De kommende dage vil der være mere patruljering i området, fortæller Nordjyllands Politi.

 

Flere nyheder fra TV2 Nord