Mand efterlyses for voldtægtsforsøg

Foto: Per Frank Paulsen

Nordjyllands Politi efterlyser en mand, som natten til fredag forsøgte at voldtage en 25-årig kvinde i Aalborg.

En 25-årig kvinde blev natten til fredag forsøgt voldtaget, da hun var på vej hjem fra en fest i Aalborg. Politiet efterlyser nu en mand mellem 20 og 25 år, som har anden etnisk oprindelse end dansk.

Manden trak den 25-årige kvinde med ind i en baggård ved Gråbrødregade. Her begyndte han at kysse kvinden, som han senere forsøgte at voldtage.

Den 25-årige kvinde gjorde modstand og fik revet sig løs. Hun anmeldte klokken 04.31 episoden til Nordjyllands Politi, som nu efterlyser manden for voldtægtsforsøg.

Manden beskrives som arabisk af udseende, lysebrun i huden, cirka 25 år, 170-175 centimeter høj og almindelig af bygning. Han har kort sort hår og et markeret kæbeparti. Manden var iført en åbenstående sommerjakke eller en skjorte med lange ærmer, t-shirt, shorts til lige under knæene og joggingsko.

Gerningsmanden flygtede ad Gråbrødregade mod syd og ad Algade mod øst klokken cirka 04.30. Politiet er i besiddelse af en overvågningsvideo fra området.

- På overvågningsvideoen kan vi se en kvinde gå ad Gråbrødregade i Algade og gå mod øst forbi H&M umiddelbart før gerningsmanden stikker af i samme retning. Denne kvinde vil vi gerne tale med, siger politikommissær Henrik Staal fra Nordjyllands Politi.

Nordjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Flere nyheder fra TV2 Nord