Solouheld: Mand fik ben fastklemt under bil

En bil skred her til eftermiddag af vejbanen og rullede rundt på en mark ved Storvorde. Føreren af bilen fik benet fastklemt under bilen.

En 57-årig mand er kørt på sygehuset, efter at han mistede kontrollen over sin bil ved Dybdalvej 5 i Storvorde. Bilen gled af vejbanen og rullede en til to gange rundt på en mark ved siden af. Manden blev fastklemt under bilen, men er nu reddet fri. 

Den 57-årige mand var ved bevidsthed under ulykken, men hans ene ben blev klemt under bilen, og han er derfor kørt på sygehuset. Det er endnu uvist, hvad der var årsag til ulykken, men Nordjyllands Politi vil tage en blodprøve for at tjekke, om der kan være tale om spirituskørsel. 

- Vi kan endnu ikke sige, hvad årsagen til ulykken er. Det kan være, at der har været glat føre eller blade på vejen, men det kan også være, at chaufføren har været påvirket, siger Karsten Højrup Kristensen, der er vagtchef ved Nordjyllands Politi. 

Politiet og brandvæsenet er stadig til stede ved ulykken for at foretage prøver på stedet. Bilen blev fundet på hovedet, og den er meget skadet efter ulykken: 

- Den er godt bulet, efter den har været rundt et par gange på marken, siger Karsten Højrup Kristensen. 


Seneste nyt

fra Nordjylland