Mand fundet i Uggerby Å

En død mand blev fredag aften fundet i Uggerby Å. Der er med stor sandsynlighed tale om den 83-årige mand, der tilbage i januar forsvandt fra et plejehjem i Sindal.

Politi og redningsmandskab var fredag aften til stede ved Uggerby Å nær Sindal for at bjærge en livløs mand. Klokkken 20.15 fik de en melding om, at manden var fundet i åen. 

Han har formentligt ligget i vandet længe, og ifølge vagtchef Jesper Sørensen ved Nordjyllands Politi er der med stor sandsynlighed tale om den 83-årige mand, der  har været forsvundet i tre måneder.

Den 83-årige forsvandt den 13. januar fra plejehjemmet i Vendelbogade i Sindal blot en time efter, han blev indskrevet på stedet. Siden har et stort antal frivillige, hundepatruljer, hjemmeværn og helikopter i storstilede eftersøgninger ledt efter manden. Også redningsmandskab med sonar har tidligere søgt efter den 83-årige i Uggerby Å. 

- Familien er underrettet om fundet, og der er indkaldt til ligsyn i næste uge, siger vagtchef Jesper Sørensen fra Nordjyllands Politi. 

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland