Politiaktion i Aalborg: Mand truede med kniv

Nordjyllands Politi rykkede massivt ud, da en 38-årig mand truede med kniv og forskansede sig i en lejlighed i Aalborg SV. Foto: Byrd/Jean Nonboe

Flere patruljer fra Nordjyllands Politi arbejder i øjeblikket i det sydvestlige Aalborg, hvor en mand har forskanset sig.

Nordjyllands Politi blev mandag klokken 8.47 kaldt ud til en adresse på Sløjfen i Aalborg SV, hvor en 38-årig mand havde truet et andet familiemedlem med kniv.

Nordjyllands Politi dirigerede øjeblikkeligt politi til stedet. Da den første patrulje kort efter ankom, kunne den konstatere, at manden havde en kniv. Patruljen forsøgte derpå at passivisere manden ved anvendelse af peberspray. Det havde dog ikke den ønskede effekt.

- Da det ikke lykkedes at få manden til at lægge kniven fra sig, sendte vi yderligere patruljer til stedet, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi Michael Elkjær.

Manden forskansede sig i lejligheden, og politiet afspærrede dele af området, mens de forsøgte at få manden ti at komme ud.

Efter et stykke tid lykkedes det betjentene at få talt den 38-årige ud af lejligheden.

- Manden overgav sig til os efter en dialog med betjentene på adressen, og der er nu helt ro på situationen derude, siger vagtchef Michael Elkjær.

Den 38-årige mand er anholdt og han bliver bragt til politigården med henblik på afhøring.

OPDATERING: Mandag eftermiddag oplyser vagtchefen ved Nordjyllands Politi, at den 38-årige mand stadig er anholdt. Han vil blive fremstillet i grundlovsforhør tirsdag formiddag.

Flere nyheder fra TV2 Nord