Mand med nordjysk bopæl sigtet for drab i Brædstrup

En 71-årig kvinde blev søndag morgen fundet død i sit hjem i Brædstrup tæt på Horsens. En mand med bopæl i Nordjylland er sigtet i sagen.

En 32-årig mand med bopæl i Nordjylland er sigtet for manddrab, efter at en 71-årig kvinde søndag morgen blev fundet død i sit hjem i byen Brædstrup, der ligger mellem Silkeborg og Horsens.

- Han (den 32-årige sigtede, red.) holder til i Nordjylland, men han har en relation til den dræbte, og yderligere kan vi ikke sige om sagen, fortæller Jesper Brian Jensen, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, til TV Syd

Sydøstjyllands Politi modtog en anmeldelse klokken 07.18 om en livløs person på en adresse i Brædstrup, og cirka en halv time senere kunne de anholde den 32-årige mand med nordjysk adresse. 

Erkender vold med døden til følge

Den 32-årige mand blev fremstillet i grundlovsforhør søndag aften.

Ifølge Ekstrabladet sagde den 32-åriges advokat på grundlovsforhøret, at manden nægter sig skyldig i manddrab men erkender vold med døden til følge.

Dørene til grundlovsforhøret blev efterfølgende lukket, og pressen havde derfor ikke adgang til den resterende del af forhøret.

Familien til den 71-årige kvinde er underrettet.


Seneste nyt

fra Nordjylland