Mand stukket ned i lejlighed i Skagen: Tre personer set forlade stedet

En mand er alvorligt såret efter at han mandag aften blev stukket ned og efterladt livløs i en lejlighed i Skagen.

Nordjyllands Politi er mandag aften massivt til stede på Skagavej i Skagen hvor en mand klokken 19.29 blev fundet livløs i en lejlighed.

Vagtchef Michael Elkjær ved Nordjyllands Politi fortæller, at manden er blevet stukket. Ved politiets ankomst til stedet blødte manden voldsomt, og hans tilstand betegnes som værende kritisk.

Hvem manden er, ved Nordjyllands Politi klokken 21.50 ikke, men de skriver i en pressemeddelelse, at der er tale om en yngre mand.

Politiet er mandag aften igang med gerningsstedsundersøgelser og efterforsker i området. I en pressemeddelelse skriver de, at der i løbet af natten vil være politi tilstede på Skagavej.

TV2 Nords fotograf på stedet fortæller at politiet har afspærret et stort område omkring den lejlighed hvor den sårede mand blev fundet.

 Vagtchefen fortæller, at politiet ikke umiddelbart har meget at gå efter i forhold til at fange gerningsmanden eller -mændene, men siger videre, at et vidne angiveligt har set tre personer forlade gerningsstedet i ukendt retning.


Seneste nyt

fra Nordjylland