Mand tiltalt for at voldtage sine børn

En 55-årig nordjysk mand er tiltalt for seksuelt misbrug af ni børn.

Nordjylland rammes nu af endnu en alvorlig sag om seksuelt misbrug af mindreårige. En 55-årig mand fra Rebild er tiltalt for seksuelt misbrug af sine syv biologiske børn og to andre børn. Overgrebene har fundet sted over en længere årrække.

Ifølge anklageskriftet har manden over en længere periode voldtaget sine to biologiske døtre, der i dag er 15 og 11 år gamle og sine to biologiske sønner på nu 22 og 17 år. Han er også tiltalt for ved flere tilfælde at have misbrug to andre piger på 15 år.

Manden er også tiltalt for at have tvunget sine fire sønner, der nu er 24, 19, 17 og 16 år gamle, til at have samleje med deres biologiske søster, der dengang var fire år gammel. Hun er i dag 15 år gammel.

Ifølge anklageskriftet har de seksuelle overgreb fundet sted på adresser flere steder i Nordjylland i byerne Kongerslev, Terndrup, Skørping, Vildbjerg, Blenstrup og Arden. De skulle have fundet sted i perioden 1994-2010.

Manden har været varetægtsfængslet i over et år, men anklageskriftet lå først klar for en uge siden. Sagen imod ham er berammet til at begynde i uge 7 ved Retten i Aalborg.

Ifølge TV2/Nords oplysninger er manden skilt fra børnenes mor. Mens han har flyttet rundt til flere forskellige adresser i Himmerland, har resten af familien boet i Rebild Kommune. Overgrebene skal angiveligt være sket, mens børnene har været hos faderen.

Statsadvokaten kræver, at manden bliver idømt en forvaringsdom.

(Opdateret)


Seneste nyt

fra Nordjylland