Mand truede chauffør med kniv fordi han kørte for langsomt

En mandlig bilist var mildest talt ikke udstyret med den bedste tålmodighed, da han tirsdag aften kom til at køre bag ved en transporter med møllevinger. Han mente tilsyneladende, at transporten gik for langsomt, og han steg ud af sin egen bil og truede chaufføren med kniv.

Møllevinge-transporten var på vej fra E45 mod Rundkørslen ved Høvejen i Nørresundby. Transporten blev fulgt af følgebiler og ved rundkørslen blev trafikken på stedet holdt tilbage. Det havde en 29-årig mand ikke tålmodighed til at vente på.

I første omgang gik han hen til følgebilens chauffør og truede ham først verbalt til at fjerne sig og efterfølgende fremtog han en kniv og truede chaufføren med kniven. Ingen er kommet tilskade ved episoden og en del bilister har overværet hændelsen, og i den anledning søger politiet vidner.

Gerningsmanden til knivoverfaldet har kort før klokken 21.30 ringet til Nordjyllands politi og meldt sig selv. Politiet er klar over hans identitet men han ønsker pt. ikke at lade sig afhøre af politiet. Det drejer sig om en 29 årig mand fra Nordjylland.

Det forventes at han møder op på politistationen onsdag morgen for nærmere afhøring til sagen. Der frigives ikke yderligere oplysninger om gerningsmanden nu. Sagen betragtes som opklaret, oplyser vagtchefen hos Nordjyllands Politi.


Seneste nyt

fra Nordjylland