Butikstyveri udviklede sig: Mand varetægtsfængslet for røveri og grov vold

Det skulle have været et simpelt butikstyveri, men det udviklede sig for en 34-årig mand og en vagt ansat i Netto på Viaduktvej i Nørresundby fredag aften.

Lørdag middag var en 34-årig mand fra Aalborg-området i grundlovsforhør i retten i Aalborg. Han er sigtet for røveri og grov vold, og blev varetægtsfængslet.

Det fortæller politianklager Ingrid Munk Hansen fra Nordjyllands Politi.

quote Manden nægtede røveri. Men han ville godt erkende butikstyveri. Han erkendte også, at han havde haft en flaske

Ingrid Munk Hansen, anklager hos Nordjyllands Politi

Episoden fandt sted fredag aften, da et butikstyveri udviklede sig. Den 34-årige mand ville stjæle papvin fra Netto på Viaduktvej i Nørresundby, men det eskalerede, da han forsøgte at stikke af af forretningen.

En vagt fra butikken forsøgte at standse manden, da han var gået igennem kasselinjen uden at betale. Tyven endte med at slå den ansatte i hovedet to gange med en flaske Mokaï for at komme derfra.

- Manden nægtede røveri. Men han ville godt erkende butikstyveri. Han erkendte også, at han havde haft en flaske, siger Ingrid Munk Hansen fra Nordjyllands Politi.

Den 34-årige skal nu sidde varetægtsfængslet frem til 10. december.

- Manden har flere domme bag sig. Det er primært derfor, at han er blevet varetægtsfængslet, fortæller politianklager Ingrid Munk Hansen.

Manden kærede ikke kendelsen om varetægtsfængslingen.

 

Seneste nyt

fra Nordjylland