Mange vil være lærer i Brønderslev

434 ansøgninger til 20 faste lærerstillinger er det resultat, Brønderslev Kommune kan gøre op efter at have annonceret fælles til faste lærerstillinger på kommunens forskellige skoler.

Dermed kan kommunen ikke genkende problemet med at rekruttere uddannet personale til skolerne. Og til de seneste tre lederstillinger er der kommet 30 ansøgninger. Forklaringen er, at skolevæsenet har et godt ry, lyder det fra kommunen.

Jeg må tilstå, at jeg er en smule stolt over de tal, og jeg synes, det er en cadeau til vores lærere, forældre, elever og ledere, fordi de i fællesskab kan skabe et skolevæsen, der opfattes som en god arbejdsplads. Samtidig vil jeg sige, at vi bestemt ikke skal hvile på laurbærrene, siger formanden for Børne- og ungdomsudvalget, Jens Arne Hedegaard (Venstre).

Det er skolerne Søndergades Skole, Hedegårdsskolen, Hjallerup Skole, Dronninglund Skole, Aså Skole og Toftegårdsskolen, der har rekrutteret nye lærere. De steder, hvor tallene er lavest, er der kommet 27 ansøgninger til to stillinger. Topscoreren er 147 ansøgninger til fem stillinger.


Seneste nyt

fra Nordjylland