Mangler du dine nøgler?

Nordjyllands Politi har 2000 nøgler liggende på hittegodskontoret.

Nordjyllands Politi får indleveret rigtigt mange tabte nøgler, og lige nu ligger de inde med over 2000. De har jævnligt besøg af borgere, som leder efter deres nøgle, men mange må gå igen med uforrettet sag.

- Qua det at vi har over 2000 nøgler er det et rigtigt stort arbejde, hvis vi skal lægge det ud på internettet og folk skal sidde og søge. Så har vi vendt den om og sagt, at det skal være så let som muligt for folk at komme alle ugens dage og lede efter sine nøgler. Man behøver ikke engang blive registreret. Hvis man finder sin nøgle, kan man tage den og gå igen, vagtchef ved Nordjyllands Politi, Per Jørgensen.

Politiet opfordrer til, at man kommer igen flere gange, da der godt kan gå et stykke tid, inden nøgler bliver fundet og indleveret.

Der er både tale om cykelnøgler og husnøgler, men også dyre bilnøgler (det koster typisk flere tusind kroner at få lavet en ny nøgle med fjernbetjening) og systemnøgler.

Når nøglerne har ligget tre-fire måneder bliver de destrueret og en meget stor del af de indleverede nøgler bliver aldrig afhentet.

Man kan komme i ekspeditionen på politigården alle dage fra 7 til 23. Her kan man frit lede i bunken af mistede nøgler.


Seneste nyt

fra Nordjylland