Mangler millioner til skolerenoveringer

Der er slet ikke afsat penge nok til at renovere skolerne i Aalborg Kommune. Foto: Michael Kragmann (Arkiv)

Politikerne i Aalborg Kommune vil bede om yderligere 40 millioner kroner til skolerenoveringer, men det er langtfra nok.

Ved de kommende budgetforhandlinger vil skole- og kulturudvalget i Aalborg Kommune bede om yderligere 40 millioner kroner til skolerenoveringer og kapacitetsudvidelser. Det vil give et samlet beløb på 65 millioner kroner, men det rækker slet ikke.

Det skriver nordjyske.dk.

- Det er kun minimum, hvis vi skal have lavet det allerværste. Vi kommer ikke på højde med noget som helst ved at søge de 65 millioner kroner, siger skole- og kulturrådmand Anne-Dorte Krog (UP) til Nordjyske.

Hun mener, at byrådet må finde flere penge.

- Vi er simpelthen nødt til det, der er nogen steder, hvor det er ved at falde fra hinanden. Det dur altså ikke, og vi skubber det foran os, og det bliver værre og værre, så det bør man prioritere efter min mening.

- Hvis vi vurderer, at vi bare skal have lavet de mest nødvendige ting, så er vi oppe at snakke en halv milliard kroner på skoleområdet. Det er bare for at få det indhentet, og efterslæbet bliver større og større dag for dag, siger Anne-Dorte Krog til Nordjyske.

Flere nyheder fra TV2 Nord