Marian Geller tættere på byrådet

Torsdag aften blev regionsrådsmedlem Marian Geller valgt til byrådskandidat for Venstre i Aalborg Kommune

Venstrepolitikeren Marian Geller har siddet i Regionsrådet siden 2005, men det er ikke nok for aalborgenseren. Hun er nu blevet opstillet som byrådskandidat ved Venstre i Aalborgs generalforsamling torsdag aften.

Marian Geller har i øjeblikket orlov fra sit civile job som udviklingssygeplejerske på Aalborg Sygehus, men sundheden fylder stadig meget i Marian Gellers tilværelse. Sundhedspolitikken forbliver en af Marian Gellers mærkesager - også som eventuelt byrådsmedlem.

- Jeg samarbejder i forvejen med Aalborg Kommune vedrørende sundhedsaftalen imellem Regionen og Aalborg Kommune - hele den forbyggende indsats har min store interesse, siger hun.

Aalborgs borgmester Henning G. Jensen blev for nylig genopstillet som socialdemokraternes spidskandidat til borgmesterposten i Aalborg Kommune. Marian Geller ser frem til arbejdet i den kommunale politik - ikke mindst for at ændre tingenes øjeblikkelige tilstand.

- Nu glæder jeg mig til valgkampen, og jeg tror på at Venstre til næste valg får borgmester Henning G. Jensen af tronen, så Venstres spidskandidat Mariann Nørgaard (V) kan sætte sig i borgmesterstolen, siger Marian Geller.


Seneste nyt

fra Nordjylland