Marianne Holmsgaard årets leder

Årets leder i Nordjylland 2011 blev i dag kåret. Ledelsesprisen gik til områdechef Marianne Holmsgaard fra PostDanmark, der er ansvarlig for Postområde Nordjylland.

Dermed er det andet år i træk, at en kvindelig leder modtager Den Nordjyske Ledelsespris, der bliver uddelt af Ledernes lokalafdeling i Himmerland. Prisen er i alt blevet uddelt fire gange.

- Jamen, det er bare super dejligt, men også sådan lidt uvirkeligt. Bare det at blive indstillet og nomineret - det er bare nok. Men jeg må indrømme, at lige at få det sidste med - det er bare dejligt, siger Marianne Holmsgaard.

Begrundelsen handler primært om at Marianne Holmsgaard skaber de rette rammer for at få medarbejderne i Post Danmark til at præstere.

[size=2]- Når man er en god leder, så er man den, som er ledestjernen for sine medarbejdere. Man er den, der kan trække nogle grænser, man er den, der kan udvide grænserne, og så er man den, der kan få medarbejderne til at præstere - dét er god ledelse, siger Steen Knørr, Formand, Lederne i Himmerland, medlem af priskomitéen.

[/size]


Seneste nyt

fra Nordjylland