MARTIN-fabrikken: Høje forventninger til 2011

 MARTIN-fabrikken: Høje forventninger til 2011

En mere effektiv produktion betyder nu, at MARTIN-fabrikken i Frederikshavn opjusterer forventningerne til 2011 sammen med resten af Martin Professionals A/S.

Ejeren bag Lysfabrikken MARTIN vurderer, at omsætningen anno 2011 bliver på 825-850 millioner kroner, hvilket er 25-50 millioner mere end forventet ved årsskiftet, det skriver Kanal Frederikshavn. 

Det skyldes, at nogle af MARTINs underleverandører i perioder har svært ved at følge med efterspørgslen. Fabrikken, der ligger i den vestlige udkant af Frederikshavn, beskæftiger i øjeblikket 230 medarbejdere, og det antal har været stabilt det seneste år.  Det skriver Kanal Frederikshavn.

- Vi har formået at øge produktiviteten uden at ansætte flere medarbejdere, og det smitter altså af på vores forventninger til årets resultat. Til gengæld er det svært at sige noget om udviklingen i det nye år. Vi slap ud af finanskrisen, men nu er gældskrisen over os. Vi ved ikke, hvordan den vil påvirke vores branche. Vi er i gang med at lægge budget for næste år, og indtil videre holder vi vejret og håber på det bedste, siger fabrikschef Peter Høy til Kanal Frederikshavn. 


Seneste nyt

fra Nordjylland