Martin Thomsen forlader Hobro

Martin Thomsen forlader Hobro IK ved udgangen af af sæsonen. Onsdag skrev han under på en toårig kontrakt med Superliga-nedrykkerne fra Silkeborg IF.

Martin Thomsen forlader Hobro efter denne sæson, fortæller klubben på sin hjemmeside.

- Vi vil gerne takke Martin Thomsen for en stor og flot indsats i Hobro IK, og samtidig er vi stolte over, at vi kan sende en af vores dygtige spillere videre til en klub, der har været med i toppen af dansk fodbold i mange år, siger sportschef Jens Hammer Sørensen fra Hobro IK til hjemmesiden.

Martin Thomsen kom til Hobro fra Skive IK i januar 2013, og indtil videre er det blevet til 63 kampe og 15 mål i den gule Hobro-trøje. I sæson 2010/11 blev Martin Thomsen kåret som årets spiller i 1. division, og i begyndelsen af dette år blev han hædret for at have scoret årets mål i dansk fodbold i 2014.

- Det har været en mega-svær beslutning. For to og et halvt år siden kom jeg tilbage til Hobro IK, der er min barndomsklub. Her var jeg med til at skrive historie med oprykningen til Superligaen og sikre vores overlevelse i det første år i landets bedste fodboldrække. Det har gjort mig glad, stolt og taknemmelig, og jeg vil aldrig glemme tiden i Hobro," siger Martin Thomsen.


Seneste nyt

fra Nordjylland