Mary delte minde fra sin skoletid: Havde forstyrrende udsigt

Kronprinsesse Mary indviede torsdag den nye skole i Aabybro, og i sin åbningstale delte Kronprinsessen minder fra sin egen skoletid med eleverne.

Den nye skole i Aabybro blev torsdag indviet med royalt besøg. Kronprinsesse Mary lagde vejen forbi skolen og holdt den officielle tale ved invielsesceremonien.

- Først og fremmest vil jeg gerne lykønske jer allesammen med den nye Aabybro Skole. Et stort tillykke til Jammerbugt Kommune og til Aabybro by, som med disse bygninger kan tilbyde flotte og moderne rammer for læring og udvikling til byens børn og unge, sagde Kronprisse Mary i begyndelsen af sin tale, hvor hun også kom med en opfordring til eleverne.

- Rammerne står færdige, men nu er det op til jer at fylde dem ud, sagde Kronprinsessen.

Kronprinsessen måtte erkende, at det efterhånden var nogle år siden, at hun selv gik i skole, men hun kunne dog godt huske flere ting fra sin egen skoletid.

- Jeg havde en fortryllende, men også lidt forstyrrende udsigt ud til havet i min gamle skole, hvor jeg - hvis jeg var heldig - kunne få øje på delfiner. Men til gengæld var indeklimaet med til at gøre os trætte og ikke så veloplagte i timerne, fortalte Kronprisesse Mary.

Se hele Kronprisesse Marys åbningstale her:

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland